май 15

ОП „БКД-Елин Пелин“ успешно предоставя услуги за гражданите и бизнеса

ОП „БКД-Елин Пелин“ започна активно да развива дейността си по предоставяне на услуги за физически и юридически лица, давайки възможност за наемане мултифункционална техника, специализирани активи и служители на предприятието.

От началото на седмицата (от 11 май) за извозване на строителни и други отпадъци на клиенти са предоставени 3 контейнера с вместимост 14 куб.м., както и 2 контейнера с вместимост от 7 куб.м. Освен това е предоставена услуга от една машиносмяна с комбинирания багер на предприятието. Приета е и заявка за обработка на зелени площи, която предстои да бъде изпълнена в договорения срок.

Ръководството и екипът на общинското предприятие благодарят на всички, които вече се довериха и използваха професионалните услуги и техника.

На разположение на фирмите и гражданите от общината е целият набор от услуги на предприятието при нужда от товарене и извозване на строителни и други отпадъци, миене с цистерна, машинно запълване на дупки, отстраняване на опасни дървета, косене на зелени площи и други съпътстващи дейности. Повече за услугите на ОП „БКД-Елин Пелин“ и как да се ползвате от тях можете да научите ТУК, а въпросите си можете да отправяте на info@bkd-elinpelin.com.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!