апр. 04

От днес стартираха дейностите свързани с поддържането на зелените площи с обществено значение в населените места на територията на цялата Община

От днес стартираха дейностите свързани с поддържането на зелените площи с обществено значение в населените места на територията на цялата Община. ОП „БКД-Елин Пелин“, от този сезон пое поддържането на зелените площи във всички населени места с изключение на зелените площи в гр. Елин Пелин и част на зелените площи в с. Гара Елин Пелин, за които към момента се грижи наета фирма от Общината по договор, както през последните няколко години.

Първите зелени площи, които ще се обработят са в с. Петково и са около 10 дка. Те включват двора на детската градина, двора на черквата, парка, както и други зелени площи – пред Кметството, на центъра на селото и т.н.

Поверените на Предприятието за поддържане зелени площи са около 250 дка, което включва всички зелени площи с обществено значение, във всички населени места. Зелените площи в гр. Елин Пелин и в с. Гара Елин Пелин, ще бъдат поети от ОП „БКД-Елин Пелин“ през следващият сезон.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!